Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа GT ?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

159 1.9 дизелак ама не от авто къща за 20 000 и да си скубеш косите после ами чистак бърсак, като даваш 20-те бона за първоначална вноска и ти оставт още горе-долу 25 000 за 5 год и си свиркаш!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

To 159 чисто нова от магазина ми се струва не особено изгодна, защото цената не е от най-силните й страни и само истински алфа фен би я платил. Да не говорим за трагичното гаранционно сервизно обслужване поради което една част от собствениците й са го жертвали в името да не влизат в разни филми.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Да добавя към чуденките ти и Crosswagon Q4 - доста удачно решение за нашите условия.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Да добавя към чуденките ти и Crosswagon Q4 - доста удачно решение за нашите условия.
          Особено, ако трябва да сменя специално удължените за целта части по окачването Нещо не мога да повярвам, че Кросвагона има много по-здраво окачване от моят стандартен вагон...
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Особено, ако трябва да сменя специално удължените за целта части по окачването Нещо не мога да повярвам, че Кросвагона има много по-здраво окачване от моят стандартен вагон...
            Е да но поне кората, генерацията и картера са на по-високо... пък и разликата във височината не е единствения бонус тук - 4х4 си е 4х4 на непочистените ни пътища
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абе ... много отдавна съм го мисли за кросвагона, ама ... нещо не ме кефи отзад бе ... знам ли ... много ми е странен отзад ...
              А относно окачването ... наистина ли е по-високо ?
              А нещо подсилено няма ли ?
              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Колега мога да ти отговоря на въпроса за gt-то.Имам минати вече около 12000 хил. км с него и засега нямам никакви проблеми с колата(като изключим,че с бащата преебахме турбото ].Подръжката на колата изобщо не е скъпа.. и точно там е предимството караш кола 2006-7 година а подръжката и е като на кола 98-9 година .Разходът в София ми е 9.5 някъде(колата е с чип и рядко слиза под 2800 оборота ) извънградско 150-60 5.5 ми дава някъде
                Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                BMW F13 M6
                BMW X6 3.5d
                Mini cooper r56 lci
                Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
                  Колега мога да ти отговоря на въпроса за gt-то.Имам минати вече около 12000 хил. км с него и засега нямам никакви проблеми с колата(като изключим,че с бащата преебахме турбото ].Подръжката на колата изобщо не е скъпа.. и точно там е предимството караш кола 2006-7 година а подръжката и е като на кола 98-9 година .Разходът в София ми е 9.5 някъде(колата е с чип и рядко слиза под 2800 оборота ) извънградско 150-60 5.5 ми дава някъде
                  Добре, а сега сериозно ... отзад могат ли да седнат 3ма човека, без да умрат ?
                  Има ли наистина място отзад ?
                  Багажника как е ... ?

---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:34 ----------

И ... как преебахте турбото ?
                  „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                    Добре, а сега сериозно ... отзад могат ли да седнат 3ма човека, без да умрат ?
                    Има ли наистина място отзад ?
                    Багажника как е ... ?

---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:34 ----------

И ... как преебахте турбото ?
                    Отзад могат да седнат двама човека, за трети е тесничко, но това е така и при 156-цата.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Май ме навихте за GT-то ... като, че ли ми е рано да минавам в пенсия с лимузини ...
                      Аре сега да се върнем в началото ... къде да закарам една GT, която харесам, за да я прегледат ?

Comment

Урааа, само 40 поста и си готов!

http://www.alfaromeo-bg.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Comment

колега я си вземи една алфа 147 GTA

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            Урааа, само 40 поста и си готов!

http://www.alfaromeo-bg.com/forum/forumdisplay.php?f=26
                            Е ... четох там, ама то не са интриги, не са едни ... п*тки, майни ... не ща въобще да се вра там ...
                            А относно 147цата ... тайния замисъл е живот и здраве по-натам да сменя пунтото със 147

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                              Е ... четох там, ама то не са интриги, не са едни ... п*тки, майни ... не ща въобще да се вра там ...
                              А относно 147цата ... тайния замисъл е живот и здраве по-натам да сменя пунтото със 147
                              Ами отиди в официалния сервиз, ама какво ще ти кажат ... Божа работа
                              sigpic

Comment

една 147 GTA и си самолет по пътищата

Comment

Working...
                                X